Reinigen van daken met mosvorming & algenvorming in regio Zulte (Waregem)

 
     
 

Contacteer ons

09 388 59 06

 

of bezoek onze website

www.dakgroep-naessens.be

 
     

Ontmossingswerken in Zulte, regio Oost-Vlaanderen

Het ontmossen van daken nemen wij bij Dakgroep Naessens uit Zulte (Waregem) ook voor onze rekening. Met de jarenlange ervaring die wij hebben in dakwerken, kunnen wij ervoor zorgen dat uw daken mosvrij worden en blijven. Dakontmossing is immers één van onze specialiteiten!

Door veel regen en weinig zon ontstaat er mosvorming op daken. Na een regenbui kunnen de dakpannen of leien onvoldoende uitdrogen en ontstaat er na verloop van tijd mosvorming of algenvorming. Dakreiniging is dan aangeraden.

Onze ontmossingactiviteiten werden verder professioneel gestructureerd door een steeds toenemende vraag vanuit de markt. Dankzij onze jarenlange ervaring met dakwerken weten we zeer goed wat het belang is van ontmossen en hoe het best in de praktijk wordt aangepakt.

Eerst spuiten we het dak af onder hoge druk. De gebroken pannen worden vervangen en over het hele dak wordt vervolgens een krachtig antimosproduct aangebracht. Er bestaat ook een mogelijkheid om een nieuwe coating aan te brengen door middel van hydrofugelaag met kleurpigmenten.

 

Contacteer ons voor meer info, wij helpen u graag verder!